ISTANBUL I

Istanbul Cevahir Shopping Center og Demet Akalin koncert

Hej Lady,

Efter at have haft pres på i en længere periode valgte jeg at tage til Istanbul med min partner in crime på en miniferie hen over weekenden. Vi tog afsted torsdag aften, så vi havde tre hele dage.

Vi havde booket vores hotel i Besiktas på Point Hotel Barbaros. Vi boede på 13. sal, hvilket gav os en rigtig fin udsigt over Istanbul. Hotellet var rent og et rigtig fint sted. Den eneste ulempe var, at vi ret ofte var nødt til at tage en taxa fremfor det offentlige grundet placeringen.

Vores første dag i Istanbul var nøje planlagt. Vi valgte at tage til Cevahir Shopping Center, som er Europas største shoppingcenter. Det var super hyggeligt, og jeg fik købt en del ind.

Jeg fik købt en taske, en t-shirt, 4 par denim jeans, hvilket selvfølgelig gjorde, at jeg var overlykkelig, da jeg kom ud derfra!

Om aftenen havde vi købt billetter til Demet Akalins koncert, hvilket var noget af det hyggeligste jeg længe har været med til. Koncerten foregik på Nossa Costa, hvor vi fik serveret forret, hovedret og dessert.

Jeg vil virkelig opfordre jer til at deltage i koncerter, når i er ude at rejse i Istanbul, fordi det er virkelig en fed og uforglemmelig oplevelse!

Stay tuned <3

Jeres Lady, Nil