Istanbul II

Istiklal gågaden, Mest Et og Huqqa

Hej Lady,

I dag var jeg ude at spise morgenmad i Istiklal gågaden med min partner in crime. Vi spiste en typisk tyrkisk morgenmad fra Simit Sarayi. Den bestod af en sandwich med fetaost og grønsager samt en simit (et cirkelformet brød dyppet i sesamkerner) med nutella, hvilket absolut min yndlingsmorgenmad i Istanbul.

Efter at have spist tog vi til Madame Tussauds Istanbul, som ligger på Istiklal gågaden. Det var en virkelig hyggelig oplevelse, at vi bevægede os gennem tiden med voks figurerne. Der var voks figurer af Osmannerrigets sultaner, internationale atletter og skuespiller samt nutidens tyrkiske skuespillere. Mine yndlingsfigurer derinde var figuren af Usian Bolt og Kivant Tatlitug.

Efterfølgende gik vi rundt på Istiklal gågaden, hvor vi hyggede os og fik spist baklava (klassisk tyrkisk dessert).

Om aftenen ville vi gerne spise et sted vi ikke havde prøvet før, derfor valgte vi at spise på MestEt. Jeg er ikke normalt ikke en person, der har stor lyst til kød, men nu hvor de var kendt for deres kød, skulle jeg jo prøve det. Og jeg må virkelig tage hatten af for deres kok! Jeg bestilte noget der hedder lokum (ikke et dansk toilet nej), som var små bøf stykker, og det var nok noget af det blødeste kød jeg har spist. Det smagte mirakuløst, og jeg vil virkelig råde jer til at tage et smut forbi.

Senere tog vi på Huqqa for at spise noget dessert. Den restaurant, café og vandpibecafé er virkelig et sted, der kan deres. Jeg bestilte en brownie, som jeg fik serveret i en chokolade kugle, som smagte fantastisk! En anden ting jeg vil råde jer til at prøve, når i derhen er helt klart at smage deres jordbærlemonade. Den er on point!

Stay tuned <3

Jeres Lady, Nil