Mine favoritter fra Istanbul

Must haves!

Hi lady,

Jeg fik købt en del ting med hjem fra Istanbul, som jeg vil dele med jer.

 Vi fik i løbet af de tre dage shoppet lidt hist og her, og dette er helt klart mine favoritter.

Jeg gik lidt shop amok i bukser, da jeg fandt nogle, der passede perfekt i størrelsen, men endnu vigtigere i højden!

De 4 denimbukser og det mørkeblå halstørklæde fik jeg købt fra Mavi Jeans, som jeg er superglade for. Hvis du ligesom mig kan finde den rette størrelse, men at det er sværere at finde bukser, der passer i højden, er det helt klart det perfekte sted at finde jeans.

Min grå sweater og ternede bukser er fra Mango, som jeg synes er fin til at pifte mit look op. <3

Den grønne og sorte bluse fik jeg købt fra ZARA, da jeg elsker basic bluser som bare sidder on point! 

Tasken fik jeg i TwentyOne, virkelig fin butik jeg ikke havde været i før. Tasken er en fin størrelse, så jeg kan få alle mine ting ned i den. 

Min Sennep farvede frakke krævede dog lidt mere tålmodighed at få fat i.

Jeg fik lov til at kigge 4 af Kotons butikker igennem, for at få fingrene i denne frakke, som jeg er overdrevet velsignet for. Derfor fortvivl ej, når I forelsker Jer i en frakke, jeg kender også til den heftige jagt, det kan skabe 😉

In love!!

Stay tuned <3

Your Lady, Nil