Min lille ferie i Fethiye

Must try!

Hi Lady,

Jeg har været i Fethiye som ligger i Mugla, hvilket er en lille by i Tyrkiet, som har 147.000 indbyggere.

Vi fik i sidste øjeblik booket et værelse på et mindre hotel, der hed S3 Orange Hotel. Hotellet var rigtig fint og virkelig hyggeligt. Vores formål var at tage ind og se Oludeniz stranden, hvor jeg stod målløs, da stranden var virkelig flot lyseblå (se billede til venstre).

Vi fik svømmet en masse, og et lille råd fra mig til jer er, husk at bade uden jeres værdifulde ejendele, da bølgerne bliver helt op til 3 meter, og let kan skylde det væk.

Vi fik gået lidt på Oludeniz gaden, som var en gade fyldt med en masse attraktioner for turister, hvor vi kunne købe souvenirs og sidde på bar osv.

Da vi skulle spise aftensmad tog vi til La Gusto, hvor vi fik spist rigtig god mad. Menuen var virkelig rig i den forstand, at man kunne få alt fra pasta til kebab.

Efterfølgende tog vi på Ella på Atatürk gaden, hvor vi fik røget en vandpibe og drukket nogle kolde drinks. På denne cafe fik vi hørt live musik, som var virkelig hyggeligt. Det vil jeg 100% anbefale.

Hvis I vil opleve et meget flot og rent blåt hav, og rigtig gerne vil hygge jer ved at spise god mad og på barer eller cafeer, så er Fethiye stedet.

In love!!

Stay tuned <3

Your Lady, Nil