Om Niiil

Min passion for smykkedesign startede i et lille smykkeværksted på Vesterbro. Her bevidnede jeg, hvordan guldsmeden gennem en vision var i stand til at udvikle en plade metal til et fænomenalt udtryk, der kunne bæres. Inspireret af friheden til selv at kunne skabe, begyndte jeg at tegne og skitsere mine udtryk, og jeg så begejstrede til som de blev vakt til live. Da jeg bar smykker af eget kreation, henvendte mange sig til os, for at høre, hvor de kunne få samme udtryk. Dette inspirerede mig til at starte min virksomhed, Niiil, så jeg ikke blot kunne skabe, men også dele mine designs med alle smykkeelskere.

Kvaliteten af mine designs er altafgørende i forhold til smykkets skarphed og varighed. Jeg anvender kun metallerne guld eller sølv i mit værksted, og du vil ofte finde ordene forgyldte og oxiderede smykker i min kollektionsbeskrivelser. Når mine smykker er sølv forgyldte, er de fremstillet af rent sølv, og er overfladebehandlet med et lag guld. Mine oxiderede sølvsmykker er også fremstillet af rent sølv, og er overfladebehandlet med et lag sort sølv.

Jeg elsker det feminine, men rå udtryk. Kombinationen af elegance og badass udgør kernen i mine designs. Friheden i at blande to stilarter sammen, mener jeg understøtter kvinders elegante samt stærke natur. Jeg ønsker, at du føler dig styrket, når du bærer vores smykker – som balletdanserinden, der rocker et par læderskindsstøvler. Anderledes. Modig. Unik.

Mine smykker er til dig, der skaber din egen stil. Til dig, der ved, hvem du er, og ikke er bange for at gå efter det.

Velkommen til min verden!

– Niiil Durmus