PERSONDATAPOLITIK

Hos Niiil.com har vi en klar politik for behandling af dine data, for at hindre ethvert misbrug af dine informationer.

Når du køber online på Niiil.com, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så du slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os.

På Niiil.com indsamler vi statistik om, hvilke områder af websiden vores brugere besøger. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender Niil.com, og fosøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores side.

Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websiden. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til en tredjepart.

Den information, du deler med Niiil.com, er fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget er data som ved lov skal udleveres.

Når du handler på Niil.com er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem et tredjeparts betalingssystem.